IK staat voor Ingeborg Kriegsman: schrijver, fotograaf en nog tal van andere bezigheden. Deze website toont mijn liefde voor mooie ‘plaatjes’ en voor de dingen waar ik mee bezig ben. Dit wil ik graag delen met de wereld om mij heen. Inspiratiebron zijn voor anderen.

Door mijn foto’s en mijn teksten ontmoet ik steeds nieuwe mensen, die mij weer inspireren. Dat zijn geen toevallige ontmoetingen, want ik geloof niet in toeval, alles in het leven heeft een reden.


Ik heb vier boeken ‘geproduceerd’ en schrijf artikelen over diverse onderwerpen. Ook verzorg ik  tekstcorrecties (eindredactie) en drukwerkbegeleiding.

Twee van mijn boeken gaan over ‘serieuze’ onderwerpen: de Boheemse kerkhervormer Jan (Johannes) Hus en Belgische vluchtelingen tijdens de Eerste Wereldoorlog in Nederland.

Bij die onderwerpen ligt ook nog steeds mijn belangstelling, evenals bij de Romeinen en dan met name de nog bestaande restanten van hun bouwwerken. Daar komt nog een publicatie over...


Het schrijven probeer ik zoveel mogelijk te combineren met foto’s die ik zelf heb gemaakt. Ik heb inmiddels een ruime collectie stockfoto’s over diverse onderwerpen. Kijk maar eens op de pagina foto’s, daar vind je een selectie.Wil je reageren? Graag!


Ingeborg Kriegsman


M: +31 0646 322097

E:  info@ingeborgkriegsman.com

Zie ook mijn profiel op LinkedIn of volg mij via Twitter of InstagramOverige websites:

www.kriegsman-consultancy.com (met name op het gebied van asbest)

www.manova-nederland.nl (handelsonderneming voor o.a. klassieke cd’s en ayurvedische kruidenthee)

www.manovamusic.nl (webwinkel voor klassieke cd’s)


 

INGEBORG KRIEGSMAN

TEKST & FOTOGRAFIE